είναι γεγονός ότι πολλές φορές είμαι πολύ αγενής με τις γυναίκες…

εδω παραβίασα τον προσωπικό της χώρο……

DSCN4449ααα       DSCN4449ω

με άφησε να πλησιάσω στο ένα περίπου μέτρο……ήθελε να βάλει κραγιόν και να πιει τον καφέ της στην βεράντα με θέα την θάλασσα……κάτι μου έλεγε αλλά δεν κατάλαβα γιατί δεν ξέρω τις τοπικές διαλέκτους, με τα πολλά κατάλαβα ότι θα πρέπει να την κάνω….σιγά…σιγά.. γιατί έχει και άλλες δουλειές να κάνει…..

η φωλιά είναι σε μαλακό χώμα, έχει τοποθετήσει μικρά και ψιλά κλωνάρια, και η οικογένεια είναι σε πλήρη άνεση. προβληματισμός…..τεχνικός προβληματισμός, πριν από πολύ καιρό είχα φτιάξει έναν θερμοστάτη για  μηχανή εκκόλαψης αυγών σε φίλο , γιατί δεν είχε σταθερή θερμοκρασία και τα αυγά έβγαιναν ή θηλυκά όλα ή  όλα αρσενικά με διαφορά μόλις 0,5 βαθμούς και εάν θυμάμαι καλά η θερμοκρασία έπρεπε να είναι  19 βαθμοί. πολλές φορές μπλοκάριζε ο θερμοστάτης και τα αυγά έβγαιναν κλούβια. απορία….πως μπορεί και κρατά σταθερή την θερμοκρασία στους 19 χωρίς κλιματισμό.

λίγο χοντρούλα φαίνεται με μικρό εκπετασμα φτερών οπότε θα έχει και ασταθές πέταγμα….κατά τα άλλα πανέμορφη και απίστευτα  ομιλητική και επιθετική όταν απειλείται η οικογένεια.

σίγουρα θα μου είπε και μερικά “γαλλικά” αλλά …..εξακολουθεί να είναι πανέμορφη.

DSCN4448βββ      DSCN4445βββ,

δυο Φώτο και ……φύγαμε.

[ η πολύ μεγάλη συμπίεση στις Φώτο έχει χαλάσει εντελώς την εικόνα]

[[[[ δυστυχώς δεν είχα μαζί τον κατάλληλο εξοπλισμό για καλύτερη Φώτο Ο Γελαστούλης είναι λυπημένος ]]]]

DSCN0201ααα

 

john micros

Advertisements